Locatie Groot Swanla

Centraal in de Randstad

Zevenhuizen ligt centraal in de Randstad. De A12 (Utrecht – Gouda – Zoetermeer/Den Haag) bevindt zich op één kilometer en de A20 (Gouda – Rotterdam) op drie kilometer afstand. De gemeente heeft goede busverbindingen met omliggende dorpen en met steden als Gouda, Rotterdam en Den Haag.

De noordwestrand van Groot Swanla grenst aan het open agrarische gebied dat zich uitstrekt tot de A12. Westelijk hiervan sluit het plangebied aan op de Swanlaweg, die parallel aan de Ringvaart loopt. Aan deze weg komt een nieuwe rotonde die als hoofdontsluiting van Groot Swanla gaat dienen. Ook worden de wegen uit de omliggende wijk verlengd tot in de nieuwbouwlocatie. Doordat de nieuwe afrit naar de N219 in gebruik is genomen is het gebied rondom Groot Swanla nu al autoluw. Alleen verkeer met de bestemming Zevenhuizen maakt nu nog gebruik van de Swanlaweg.

Vanuit Moerkapelle rijdt een interliner rechtstreeks naar Den Haag. Reizigers naar Rotterdam kunnen in Nesselande op het metronet stappen.

Aanvullend vervoer

Aanvullend op het reguliere openbaar vervoer brengt de GroeneHartHopper ouderen, mensen met een functiebeperking en andere reizigers op bestelling van deur tot deur en/of van deur naar sterhalte en andersom. Kinderen tot 4 jaar reizen gratis mee.

Delen:
Locatie Groot Swanla, Groot Swanla te Zevenhuizen
Locatie Groot Swanla, Groot Swanla te Zevenhuizen
Locatie Groot Swanla, Groot Swanla te Zevenhuizen

Routeplanner

Plan je route naar de locatie van het project door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
Groot Swanla fase 3, Zevenhuizen (ZH)
Delen: