Nieuwbouwproject

Groot Swanla is een nieuwe wijk in Zevenhuizen. In de nieuwbouwproject zijn in de afgelopen jaren al ongeveer 200 woningen gerealiseerd. De kwaliteit van de architectuur en de ruime, kindvriendelijke wijkopzet vertaalt zich in volop woonplezier bij de nieuwe bewoners. Ook u kunt dit ervaren! In Groot Swanla kunt u vanaf de allereerste dag veilig wonen en genieten, en woont u niet jarenlang op een bouwplaats.

De volgende en tevens laatste fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit ongeveer 25 luxe koopwoningen; variërend van twee-onder-één-kap woningen tot vrijstaande huizen op ruime kavels.

De twee-onder-één-kap woningen worden uitgevoerd in twee typen die beide aanpasbaar en uit te breiden zijn aan uw persoonlijke wensen. Ook de kavelbreedte is flexibel; een extra grote tuin of zijpad naast de garage voor de liefhebbers van ruimte. Als u liever een kleinere en betaalbare kavel wilt, dan kan dit ook.

Bij de vrijstaande woonhuizen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Hier woont u aan het einde van de Knibbelweg en ervaart u volop ruimte en natuur in de weide omgeving.

Dorpsbeeld

In Groot Swanla worden de kwaliteiten van het dorpsbeeld in ere gehouden: huizen met kappen, overstekken, dakgoten, dakkapellen en erkers. De woningtypen variëren, maar kennen dezelfde materiaalkeuze van donkere baksteentinten met witte kozijnen en warme houtaccenten. Het kleinschalige karakter komt ook terug in de openbare ruimte. De straten hebben mooie gebakken klinkers. Waar mogelijk is gras aangebracht met beplanting zoals hagen en bomen. Tuinhekken scheiden privé-terreinen van de straat. Brede watersingels en een centrale recreatieruimte met veel groen onderstrepen de landelijke signatuur van Groot Swanla.

Gevarieerd woningaanbod

De volgende fase van Groot Swanla biedt volop de ruimte voor uw woonwensen. Alle koopwoningen hebben een oprit voor de auto en een ruime tuin aan het water. De keuze is groot, zo zijn er verschillende ontwerpen voor twee-onder-één-kap woningen en is bij de vrijstaande woonhuizen maatwerk mogelijk.

Delen:
Nieuwbouwproject Groot Swanla, Nieuwbouw Zevenhuizen
groot-swanla-zevenhuizen-zonder-veranda
Groot Swanla Interieur

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: