Nieuws

Groot Swanla vanuit de lucht

12 juli 2016
Groot Swanla vanuit de lucht. Vanuit de lucht zijn de contouren goed zichtbaar van fase I. In deze fase worden de eerste 2-onder-1 kap woningen met garage gebouwd. Leuk om het project en de omgeving vanuit een ander oogpunt te bekijken. Er is nog 1 woning in deze fase beschikbaar en… Lees meer »

Er wordt doorgewerkt! De 2 onder 1 kappers krijgen nu vorm.

29 juni 2016
Nog even een flink doorwerken voordat de vakantieperiode aanbreekt! De royale 2 onder 1 kappers krijgen gestalte en nu is goed te zien hoe ruim van opzet deze woningen zijn. Uiteraard worden al deze woningen voorzien van een garage. Er zijn er nog een klein aantal beschikbaar, laat je vrijblijvend infomeren… Lees meer »

Bouw is gestart. Laatste woningen in Groot Swanla!

2 mei 2016
Paal zoekt nieuwe eigenaar.... Dit is de heipaal voor bouwnummer 10 die op deze foto de grond in gaat. Deze woning is nog niet verkocht. Dus GEZOCHT: Nieuwe eigenaar voor deze mooie woning! Er zijn nog 2 bouwnummers beschikbaar! Bouwnummer 10 en bouwnummer 12 zijn nog vrij. Ook zijn we,… Lees meer »

Start bouw volgende fase Groot Swanla

23 maart 2016
Als sluitstuk van de wijk Groot Swanla in Zevenhuizen worden aan de Wagenmaker 18 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd en er net buiten aan de Knibbelweg is plaats voor nog 4 vrijstaande woningen die u samen met de aannemer Knaap Maatwoningen naar eigen inzicht kunnen samenstellen. De eerste 6 woningen van, in totaal,… Lees meer »

Start verkoop volgende fase Groot Swanla

24 februari 2015
Als sluitstuk van de wijk Groot Swanla in Zevenhuizen worden aan de Wagenmaker 18 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd en er net buiten aan de Knibbelweg is plaats voor 5 vrijstaande woningen die u samen met de aannemer Knaap Maatwoningen naar eigen inzicht kunnen samenstellen. Graag verwelkomen wij u op zaterdag 7 maart… Lees meer »

Informatiedag 8 november knaap maatwoningen

4 november 2014
Wonen op de locatie van uw dromen, wie wil dat nou niet? Daarom organiseert Knaap Maatwoningen op 8 november van 10.00 - 13.00 uur een 'Open Informatiedag' in de showroom aan de Groeneweg 38 in Rotterdam. Deze dag staat volledig in het teken van de bouwlocaties. Zo is er o.a.… Lees meer »

Aanbod twee-onder-één-kapwoningen

4 november 2014
De eerste fase van Groot Swanla is succesvol van start gegaan tijdens de woonbeurs van de Gemeente Zuidplas. Inmiddels zijn 5 van de 10 twee-onder-één-kapwoningen onder optie. De twee-onder-één-kapwoningen hebben: - een oppervlakte van 165 m² tot 209 m². - koopsommen vanaf € 354.000,- v.o.n. Voor meer informatie bent u… Lees meer »

Start Verkoop 10 en 11 oktober!

1 oktober 2014
Nu is het moment! De woningmarkt is in beweging. In de Gemeente Zuidplas zijn er de komende jaren ruime mogelijkheden voor aantrekkelijk wonen. Eén daarvan zijn de 18 twee-onder-een-kapwoningen aan de Wagenmaker in Groot Swanla Zevenhuizen. Als afsluiting van een geslaagde nieuwbouwlocatie, worden aan de rand van wijk 3 verschillende… Lees meer »

Woningbouw Zuidplaspolder van start

11 augustus 2014
Synchroon, gemeente Zuidplas, Gebiedsontwikkelings- maatschappij Zuidplaspolder (een samenwerkingsverband van AM, Amvest, ASR, Heijmans en Woonbron), en Thunnissen hebben de overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van ca. 1.200 woningen in Zevenhuizen-Zuid. De overeenkomst is onder begeleiding van Deloitte Real Estate Advisory tot stand gekomen. In de overeenkomst staan de afspraken over… Lees meer »