Recreatie in Zevenhuizen

Heerlijk uitwaaien in de natuur

Zevenhuizen is een absoluut paradijs voor natuurliefhebbers, sporters en recreanten. Het weidse polder- en waterlandschap met het beschermde natuurgebied Koornmolengat, laat een overdadige flora en fauna zien. Ook water is prominent aanwezig. De Rottemeren en de Zevenhuizer Plas worden het hele jaar door druk bezocht.

Recreatiegebied Rottemeren, langs de oevers van de Rotte, is een uniek recreatiegebied. Veel mensen komen hier om te ontspannen aan het water of in het lommerrijke groen. U kunt er vooral van de rust genieten.

Flinke uitbreiding

De Zevenhuizer Plas is een favoriete plek voor zeilers, roeiers, kanoërs en surfers. Langs de vaar-, wandel,- en fietsroutes zijn er bovendien volop eet- en drinkgelegenheden voor de interne mens. En het grote zandstrand bij café-restaurant De Strandgaper is op zonnige dagen dé plek voor zonaanbidders en zwemmers. De recreatiegebieden Rottemeren en de Zevenhuizer Plas worden de komende jaren flink uitgebreid. Kijk hier voor meer informatie.

Voor sporters en actievelingen

Voor wie van klimmen, mountainbiken, golfen, skaten, skiën en snowboarden houdt zijn er de heuvels van het Hoge Bergse Bos. Ook de groen strook bij de Zevenhuizer Zoom is een heerlijke plek om te recreëren. U vindt hier Jachthaven De Eendragt, De Koornmolen, een zwembad en fitnessfaciliteiten, Camping Zevenhuizen en Café de Roerdomp.

Delen:
Recreatie in Zevenhuizen, Groot Swanla
Recreatie in Zevenhuizen, Groot Swanla
Recreatie in Zevenhuizen, Groot Swanla

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: