Voorzieningen in Zevenhuizen

Zevenhuizen is van alle markten thuis

Groot Swanla bevindt zich aan de noordrand van het dorp. Van hieruit bent u zo in het centrum van de gemeente.

Zevenhuizen-Moerkapelle vormt sinds 1 januari 2010 samen met Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel de nieuwe gemeente Zuidplas. Hierdoor profiteert het dorp van uitgebreide voorzieningen in de regio.

Boodschappen doet u in de regel op het Dorp. Daar zitten supermarkten, verse bakkers, een groenteboer, een slager, een drogisterij en een postkantoor. Ook kunt u er terecht voor kledingboetieks, boekwinkels en cadeauzaken. Verder heeft Nieuwerkerk aan den IJssel een groot winkelcentrum. En bezoek natuurlijk de (boeren)markten op diverse locaties.

De stad ligt om de hoek

Wilt u uitgebreid winkelen? De stad ligt om de hoek. Binnen 15 minuten bent u in Zoetermeer of Gouda. En Den Haag, Rotterdam en Utrecht bereikt u binnen een half uur. Zevenhuizen is ideaal voor wie in de stad werkt en landelijk wil wonen.

Van scholen tot sport

De gemeente Zuidplas heeft meerdere voorzieningen op het gebied van kinderopvang, scholen en gezondheidszorg. De dorpskernen bieden verder ieder een eigen keur aan horeca, terrasjes en kleding-, boeken- en cadeauwinkels. In dorpshuis Swanla vinden theatervoorstellingen plaats en er zijn verschillende sportcentra waar u aan hockey, tennis, voetbal en fitness kunt doen.

Andere voorzieningen

Naast bovenstaande faciliteiten biedt Zevenhuizen nog veel meer.
Klik hier voor meer informatie

Delen:
Voorzieningen Zevenhuizen
Voorzieningen Zevenhuizen
Voorzieningen Zevenhuizen

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: